O thanos FTW έγραψε στις 14:37, 26-11-09:
αν μπορειτε να γραψετε ιδιαιτερα για γαλακτοβιομηχανιες....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αυριο πρεπει να δωσω στον καθηγητη μου πληροφοριες...σας παρακαλω...μια γρηγορη απαντηση 
Λοιπον παιδια να μια εργασια για το γαλα που βρηκα στο διαδικτυο: http://3gym-n-ionias.att.sch.gr/sjob/gala.htm (μην την αντιγραψετε απλα παρτε μια ιδεα:no1
ΧΑΧΑ και ο αδερφος μου αυτα κανει κ μας εχει τρελανει εδω στο σπιτι...!Αρχική Δημοσίευση από m1k3y
πρεπει να φτιαξω ενα εργοστασιο γαλακτος που θα βρω πληροφοριες;
)...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εγω ειμουν και τα 3Αρχική Δημοσίευση από LoCo0o0:-):-P:-0
να κανω μια ερωτηση τι ειναι καλυτερο και πιο ωραιο να εισαι διευθ.μαρκετιωνγκ διευθ. δημοσεων σχεσεων ή γενικος διευθ.

:no1:

:iagree::thanks::xixi:
αλλος διευθυντης ειναι ο διευθυντης εκπαιδευσης και αλλος ο διευθυντης προσωπικου αλλα τεσπαΑρχική Δημοσίευση από katerinoula!
λοιπόν νομίζω πως λέγεται σκέτο χωρίς το εκπαίδευσης αλλά τεσπα... Καταρτίζει πίνακες με ονόματα των μελών της ομάδας και με την θέση κάθε ενός, προετοιμάζει το διάγραμμα οργάνωσης του προσωπικού. Τηρεί απουσιολόγιο. Φροντίζει για τις προσλήψεις του προσωπικού, τηρεί και ενημερώνει κάρτα εργασίας των μελών της ομάδας του. Διατηρεί ατομικού φακέλους του προσωπικού. Καθορίζει τα καθήκοντα όλων των εργαζομένων στην ομάδα. Σχεδιάζει έντυπα και υποδείγματα εγγράφων. Αξιολογεί την απόδοση των μελώμν της ομάδος στην εταιρία και κάνει ανάλογες προτάσεις. Αυτά νομιζω δεν μου ερχονται άλλα...

Καθήκοντα - αρμοδιότητες :Αρχική Δημοσίευση από mariloulou
Γειά σας παιδιά.Εμείς σαν εργασία έχουμε ξενοδοχείο και εγώ είμαι γενική διευθύντρια και δεν μπορώ να βρω τίποτα.Έχω ψάξει παντού.Αν μπορούσατε με να βοηθήσετε θα ήμουν ευγνόμων.Τέλος πάντων αν μπορείτε πείτε μου για το γενικό διευθυντή κάτι γιατί είναι περίεργος αυτός που έχουμε.Α, και ακόμα αν ξέρετε για τα ξενοδοχεία γενικά. PLEASE HEEEEEEELLLLLLLLLPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!
-----------------------------------------
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ??? ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΑ

...με πολλούς φίλους