Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 80,554 εγγεγραμμένα μέλη και 2,751,974 μηνύματα σε 77,002 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 834 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο iSchool.

Εγγραφή Βοήθεια

(UCLAN) University of Central Lancashire

Kostiscu

Φοιτητής

Το avatar του χρήστη Kostiscu
Ο Kostiscu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και Φοιτητής . Έχει γράψει 4 μηνύματα.

O Kostiscu έγραψε στις 23:38, 14-08-11:

#481
Αρχική Δημοσίευση από uclan
Σε University of Central Lancashire το άλλαξαν όχι σε usb γιατι με ενδιέφερε η επάρκεια διδασκαλείας.
Επικοινώνησα με τον Hazel Lund Administration Manager (ESOL Examinations)
School of Languages and International Studies
University of Central Lancashire
HLund@uclan.ac.uk
Του είχα τονίσει οτι είχα εξεταστεί από το UCLAN και είχα στα χέρια μου βεβαίωση επιτυχίας του UCLAN,
επομένως έπρεπε να πάρω και πιστοποιητικό UCLAN και όχι εκείνο το υβριδικό uclan-esb που δεν αναγνώριζε
ούτε το υπουργείο Παιδείας ούτε το ΑΣΕΠ.
Εκείνος το διαβίβασε στο Νομικό τους τμήμα και πράγματι μου το αντικατέστησαν (ταχυδρομικά) δεν μεσολάβησε
κανένας άλλος .
Για την Ιστορία το υπουργείο Παιδείας αναγώρισε το καινούργιο πιστοποιητικό και μου χορήγησε επάρκεια.

Γεια σου φίλε μου! Με προβλημάτισες λίγο για το αν πρέπει να αλλάξω και εγώ το πτυχίο μου. Πριν κανα 3άρι χρόνια πήρα και εγώ το C2 του Lancashire, δέχτηκα την ήττα μου εφόσον ο ΑΣΕΠ δεν το αναγνωρίζει αλλά έκανα σύντομα τα χαρτιά μου και πήρα την άδεια διδασκαλείας εκτός της επάρκειας. Οπότε έχω στα χέρια μου ένα πτυχίο χωρίς αξία στο δημόσιο αλλά με νομιμότατη άδειας διδασκαλίας. Το ότι εσύ άλλαξες το χαρτί σου μήπως άλλαξε και τη μοίρα του στο δημόσιο ή παραμένει μια από τα ίδια;

Καλό βράδυ,
Κωνσταντίνος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Devina : 14-08-11 στις 23:45. Αιτία: Greeklish.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

gorgonokoritso (zenia....)

Διάσημο Μέλος

Το avatar του χρήστη gorgonokoritso
H zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών . Έχει γράψει 624 μηνύματα.

H gorgonokoritso έγραψε στις 01:33, 15-08-11:

#482
συγγνωμη κι'ολας....
αλλα πως πηρες την αδεια χωρις την επαρκεια?
αυτο γινεται μονο αν εισαι απο ξενογλωσση φιλολογια και οχι με τα ιδιωτικα πιστποποιητικα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Kostiscu

Φοιτητής

Το avatar του χρήστη Kostiscu
Ο Kostiscu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών και Φοιτητής . Έχει γράψει 4 μηνύματα.

O Kostiscu έγραψε στις 00:30, 22-08-11:

#483
Όχι. Δν κατάλαβες! Έχω ήδη την επάρκεια, και εκτός αυτής, και την άδεια πλέον..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

triantafullaki :)

Πτυχιούχος

Το avatar του χρήστη triantafullaki :)
H triantafullaki :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών , Πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας (ΑΕΙ/Αθήνα) και μας γράφει απο Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 133 μηνύματα.

H triantafullaki :) έγραψε στις 00:54, 12-02-13:

#484
Σύμφωνα με ιστοσελίδα που έχει υπουργική απόφαση σε σχέση με τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών ΠΕ02

Τα επίσημα αποδεικτικά γνώσης της ξένης γλώσσας που αποδεικνύουν την επάρκεια και θα πρέπει να υπο#βληθούν από τον υποψήφιο, είναι:
Ι. Πτυχίο Ξένης γλώσσας και Φιλολογίας ή Πτυχίο Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας ΑΕΙ της ημεδαπής ή αντίστοιχο και ισότιμο σχολών της αλλοδαπής.
ΙΙ. Πτυχίο ή μεταπτυχιακό δίπλωμα ή διδακτορικό δίπλω#μα οποιουδήποτε αναγνωρισμένου τμήματος τριτοβάθμι#ας εκπαίδευσης της αλλοδαπής, αναγνωρισμένο από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α ή Δ.Ο.Α.Τ.ΑΠ.
ΙΙΙ. Κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας επιπέδου Γ2.
Ιν. Απολυτήριος τίτλος ισότιμος των ελληνικών σχολεί#ων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εφόσον έχει αποκτηθεί μετά από κανονική φοίτηση τουλάχιστον έξι ετών στην αλλοδαπή.
V. Αδεια επάρκειας προσόντων διδασκαλίας του ΥΠ.Ε.Π.Θ. αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής ή της γλώσ#σας της χώρας απόσπασης.
VI. Λοιποί τίτλοι ή πιστοποιητικά που πιστοποιούν άρι#στη γνώση στην ξένη γλώσσα:
α) Για την αγγλική γλώσσα: Proficiency Cambridge ή Michigan ή άλλων Πανεπιστημίων δημοσίου χαρακτήρα, όπως αυτά καθορίζονται από τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, ως επίπεδο Γ2.
β) Για τη γαλλική γλώσσα: Δίπλωμα Alliance Frangaise ή πιστοποιητικό Dalf γαλλικού Υπουργείου Παιδείας ή Diplome de Langue et Litterature Frangaises (Sorbonne II) του Πανεπιστημίου των Παρισίων ή άλλων Πανεπιστημίων δημοσίου χαρακτήρα, όπως αυτά καθορίζονται από τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ ως επίπεδο Γ2.
γ) Για τη γερμανική γλώσσα: Πιστοποιητικό Grosses Deutsches Sprachdiplom ή Kleines Deutsches Sprachdiplom ή πτυχίο Zertifikat V.B.L.T: Professionales Leben του Πα#νεπιστημίου Γενεύης ή άλλων Πανεπιστημίων δημοσίου χαρακτήρα, όπως αυτά καθορίζονται από τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ ως επίπεδο Γ2.
δ) Για την ιταλική, ισπανική και ρωσική γλώσσα: Τίτλοι επιπέδου Γ2, όπως αυτοί ορίζονται από τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.
ε) Για τις λοιπές χώρες: Τίτλοι επιπέδου Γ2, όπως αυ#τοί ορίζονται από τις οικείες διπλωματικές αρχές στην Ελλάδα.
VII. Πιστοποιητικά αντίστοιχου επιπέδου άλλων φορέων (πανεπιστημίων ή μη) ανεξάρτητα από τη νομική τους μορ#φή, εφόσον είναι πιστοποιημένοι ή αναγνωρισμένοι από την αρμόδια αρχή της οικείας χώρας για να διενεργούν εξετάσεις και να χορηγούν πιστοποιητικά γλωσσομάθειας στο αντίστοιχο επίπεδο. Εάν δεν υπάρχει φορέας πι#στοποίησης ή αναγνώρισης στην οικεία χώρα, απαιτείται βεβαίωση του αρμόδιου Υπουργείου ή της Πρεσβείας της χώρας στην Ελλάδα ότι τα πιστοποιητικά που χορηγού#νται από τους παραπάνω φορείς σε τρίτους, οι οποίοι δεν έχουν ως μητρική την υπό εξέταση γλώσσα, είναι αποδεκτά σε δημόσιες υπηρεσίες της αυτής χώρας ως έγκυρα αποδεικτικά γνώσης της γλώσσας στο αντίστοιχο επίπεδο. Ως οικεία χώρα νοείται η χώρα στην οποία η μητρική ή επίσημη γλώσσα είναι η υπό εξέταση γλώσσα. Στην περίπτωση αυτή, οι υποψήφιοι οφείλουν να συνυποβάλουν την αντίστοιχη βεβαίωση.
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη triantafullaki :) : 12-02-13 στις 10:16.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

triantafullaki :)

Πτυχιούχος

Το avatar του χρήστη triantafullaki :)
H triantafullaki :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών , Πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας (ΑΕΙ/Αθήνα) και μας γράφει απο Πέραμα (Αττική). Έχει γράψει 133 μηνύματα.

H triantafullaki :) έγραψε στις 10:19, 12-02-13:

#485
http://www.dsanet.gr/Epikairothta/No...ya821_2_09.htm Ορίστε και η ιστοσελίδα, και επίσης έχω ρωτήσει σε σχολές για μεταπτυχιακό του ΕΚΠΑ, και σε δέχονται με απλή φωτοτυπία του proficiency επικυρωμένη από δικηγόρο ή επάρκεια επικυρωμένη
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους