Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι να πω???μηπως ξερετε ποια ειναι η βαση?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και μια φίλη που έδινε το level 4 είχε πρόβλημα με το 2ο listening.Αρχική Δημοσίευση από teol20
H βαση ειναι το 60% και επίσης και στο level 4 τα θεματα στο listening part 2 ήταν ΑΙΣΧΟΣ!
Ζητημα να επιασα 3-4 σωστες απαντησεις απο τις 10 και εγω αλλα και οι υπολοιποι συμμαθητές μου.
Τι να πω!Τα λογια ειναι φτωχεια.Παντως το edexcel δυσκολεψε παρα πολυ!![]()
Συμφωνώ μαζί σου. Καθόμασταν πόση ώρα πριν αρχίσουμε να γράφουμε και έρχονται για τις ετικέτες όταν γραφαμε έλεος!Αρχική Δημοσίευση από reaction
ωχ και νομιζα οτι ειμαι ηλιθια εκανα τρελη αυτοσυγκεντρωση μπας και καταλαβω τι μια ειχε αντιλαλο την αλλη αλλος ηθελλε χαμηλα αλλος δυνατα και ολα αυτα μεσα στην εξεταση ΕΛΕΟΣ!το σωστο ειναι πριν να γινει αυτο και μετα να αρχισουμε
το γελοιο ειναι πως μας διεκοπταν την ωρα των γραπτων να κολλησουν τις ετικετες!αλλο χασιμο χρονου!
αφησα και ενα κενο στο λιστενιγκ το τελευταιο της πρωτης σελιδας που ελεγε κατι για gated communities ελπιζω να μου πηγαν τα αλλα καλα!οι εκθεσεις μια χαρα μονο που η πρωτη μου πηρε παραπανω σε λεξεις δν ξερω ειναι κακο?
τα τρου φολσ τα θυμαστε μηπως?απο περιεργια πως σας φανηκαν?
κατι αλλο τα προφορικα λετε να κινηθουν παλι σε σχεση με τα communities?
δινω αυριο γι αυτο ρωταω
...με πολλούς φίλους