Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 75,830 εγγεγραμμένα μέλη και 2,578,430 μηνύματα σε 66,666 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 1031 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο iSchool.

Εγγραφή Βοήθεια

PTE General (edexcel)

iasonsea (Ιάσονας)

Μαθητής Α' λυκείου

Το avatar του χρήστη iasonsea
Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι Μαθητής Α' λυκείου . Έχει γράψει 61 μηνύματα.

O iasonsea έγραψε στις 14:47, 23-05-09:

Έδωσε κανείς level 3; Πώς του φάνηκε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

evi1823

Φοιτητής

Το avatar του χρήστη evi1823
H evi1823 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτητής . Έχει γράψει 17 μηνύματα.

H evi1823 έγραψε στις 16:18, 23-05-09:

καλησπερα ναι εδωσα εγω το δεφτερο κομματι στο λισενινγ μοθ φανικε αρκετα δυσκολο ωεωεα εφταιγε κ ο ηχος επισεις οι δυο πρωτερσ ασκησεισ μοθ φανικαν περιεργες τςρα οι υπολοιπες και οι εκθεσεις ηταν καλες πιστευω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Letta

Απόφοιτος

Το avatar του χρήστη Letta
H Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών , Απόφοιτος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 225 μηνύματα.

H Letta έγραψε στις 17:19, 23-05-09:

Eμένα καλό μου φάνηκε εκτός απο το listening. Ήταν χάλια γιατί δεν καταλάβαινα τι έλεγαν. Την μια ακουγόταν καλά και την άλλη έκανε αντίλαλο στην τάξη και δεν καταλάβαινες τίποτα.
Την λέγαμε την επιτηρίτρια χαμηλώστε και αυτή χαμήλωνε και της λέγαμε κιάλλο και αυτή έλεγε πόσο ακόμα δηλαδή. Ε τι να πεις πια.
Το θρανίο μου ήταν για τα μπάζα. Κουνόταν συνέχεια.

Παράθεση

ISI

Πτυχιούχος

Το avatar του χρήστη ISI
Ο ISI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 31 ετών και Πτυχιούχος . Έχει γράψει 149 μηνύματα.

O ISI έγραψε στις 17:25, 23-05-09:

καλησπερα κι απο μενα.λεβελ 5 εδινα.καλο θεμα τα online communities.εχω μια ενσταση:

στο λιστενινγκ και γω γιατι δν ακουγοταν καλα,ενα ηχειακι της πλακας ηταν.συν που ειχα ενα %#^# να φυσαει την μυτη του ολη την ωρα.παλι καλα που δν του πεταξα το μπουκαλι με το νερο στο κεφαλι.

Παράθεση

domdom

Φοιτητής

Το avatar του χρήστη domdom
H domdom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών , Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλονίκης και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6 μηνύματα.

H domdom έγραψε στις 19:09, 23-05-09:

παιδια το level5 δεν υπηρχε απλως ενα θεματακι με το listening αλλα θεματαρα!!!δεν ακουσαμε τιποτα κ γενικως δεν καταλαβαμε τιποτα...τι να πω???μηπως ξερετε ποια ειναι η βαση?

Παράθεση

teol20

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη teol20
Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 9,573 μηνύματα.

O teol20 αφού χασμουρήθηκε έγραψε στις 19:40, 23-05-09:

H βαση ειναι το 60% και επίσης και στο level 4 τα θεματα στο listening part 2 ήταν ΑΙΣΧΟΣ!
Ζητημα να επιασα 3-4 σωστες απαντησεις απο τις 10 και εγω αλλα και οι υπολοιποι συμμαθητές μου.
Τι να πω!Τα λογια ειναι φτωχεια.Παντως το edexcel δυσκολεψε παρα πολυ!

Παράθεση

reaction (Ηλιάνα)

Πτυχιούχος

Το avatar του χρήστη reaction
H Ηλιάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών , Πτυχιούχος και μας γράφει απο Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 132 μηνύματα.

H reaction έγραψε στις 19:41, 23-05-09:

ωχ και νομιζα οτι ειμαι ηλιθια εκανα τρελη αυτοσυγκεντρωση μπας και καταλαβω τι μια ειχε αντιλαλο την αλλη αλλος ηθελλε χαμηλα αλλος δυνατα και ολα αυτα μεσα στην εξεταση ΕΛΕΟΣ!το σωστο ειναι πριν να γινει αυτο και μετα να αρχισουμε
το γελοιο ειναι πως μας διεκοπταν την ωρα των γραπτων να κολλησουν τις ετικετες!αλλο χασιμο χρονου!
αφησα και ενα κενο στο λιστενιγκ το τελευταιο της πρωτης σελιδας που ελεγε κατι για gated communities ελπιζω να μου πηγαν τα αλλα καλα!οι εκθεσεις μια χαρα μονο που η πρωτη μου πηρε παραπανω σε λεξεις δν ξερω ειναι κακο?
τα τρου φολσ τα θυμαστε μηπως?απο περιεργια πως σας φανηκαν?

κατι αλλο τα προφορικα λετε να κινηθουν παλι σε σχεση με τα communities?
δινω αυριο γι αυτο ρωταω

Παράθεση

Letta

Απόφοιτος

H Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών , Απόφοιτος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 225 μηνύματα.

H Letta έγραψε στις 20:18, 23-05-09:

Αρχική Δημοσίευση από teol20
H βαση ειναι το 60% και επίσης και στο level 4 τα θεματα στο listening part 2 ήταν ΑΙΣΧΟΣ!
Ζητημα να επιασα 3-4 σωστες απαντησεις απο τις 10 και εγω αλλα και οι υπολοιποι συμμαθητές μου.
Τι να πω!Τα λογια ειναι φτωχεια.Παντως το edexcel δυσκολεψε παρα πολυ!
Και μια φίλη που έδινε το level 4 είχε πρόβλημα με το 2ο listening.

Αρχική Δημοσίευση από reaction
ωχ και νομιζα οτι ειμαι ηλιθια εκανα τρελη αυτοσυγκεντρωση μπας και καταλαβω τι μια ειχε αντιλαλο την αλλη αλλος ηθελλε χαμηλα αλλος δυνατα και ολα αυτα μεσα στην εξεταση ΕΛΕΟΣ!το σωστο ειναι πριν να γινει αυτο και μετα να αρχισουμε
το γελοιο ειναι πως μας διεκοπταν την ωρα των γραπτων να κολλησουν τις ετικετες!αλλο χασιμο χρονου!
αφησα και ενα κενο στο λιστενιγκ το τελευταιο της πρωτης σελιδας που ελεγε κατι για gated communities ελπιζω να μου πηγαν τα αλλα καλα!οι εκθεσεις μια χαρα μονο που η πρωτη μου πηρε παραπανω σε λεξεις δν ξερω ειναι κακο?
τα τρου φολσ τα θυμαστε μηπως?απο περιεργια πως σας φανηκαν?

κατι αλλο τα προφορικα λετε να κινηθουν παλι σε σχεση με τα communities?
δινω αυριο γι αυτο ρωταω
Συμφωνώ μαζί σου. Καθόμασταν πόση ώρα πριν αρχίσουμε να γράφουμε και έρχονται για τις ετικέτες όταν γραφαμε έλεος!
Ποιο level έδινες? Αν ήσουν level 4 μια φίλη στο προφορικά είχε για τις φυσικές καταστροφές, άσχετο θέμα με τα γραπτά.

Παράθεση

reaction (Ηλιάνα)

Πτυχιούχος

Το avatar του χρήστη reaction
H Ηλιάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών , Πτυχιούχος και μας γράφει απο Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 132 μηνύματα.

H reaction έγραψε στις 20:26, 23-05-09:

το 5 εδινα αλλα μαλλον φαινεται οτι ειναι τοσο ανοργανωτοι λυπαμαι αλλα ετσι ειναι!

Παράθεση

Letta

Απόφοιτος

H Letta έγραψε στις 20:29, 23-05-09:

Και εγώ αυτό καταλάβα, ότι δεν υπήρχε οργάνωση.

Μια ερώτηση προς όλους. Στο task 5 δεν έβαλα "Χ" για το ποια έκθεση διάλεξα. Θα μου κόψουν μονάδες?

Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.

• (View-All Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Billy_Hero87 , dimitsos

Βρείτε παρόμοια

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους