Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 75,923 εγγεγραμμένα μέλη και 2,557,130 μηνύματα σε 66,949 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 712 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο iSchool.

Εγγραφή Βοήθεια

Σχολή Γεωπονίας

Letta

Απόφοιτος

Το avatar του χρήστη Letta
H Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών , Απόφοιτος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 225 μηνύματα.

H Letta έγραψε στις 23:25, 16-07-08:

Τι ξέρετε γι'αυτήν την σχολή?...Είναι εύκολη ή δύσκολη?

Τι επαγγελματική αποκατάσταση έχει ένας απόφοιτος από αυτήν την σχολή?

Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει μια τέτοια σχολή στην Θεσ/νίκη και μια Αθήνα, που χωρίζονται σε Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής.

Αυτή που είναι στο Βόλο και λέγεται "Γεωπονία Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος" σε τι διαφέρει από τις άλλες δύο?

Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Krou

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη Krou
H Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,203 μηνύματα.

H Krou έγραψε στις 23:35, 16-07-08:

Στην Αθηνα ειναι 6 τμηματα, όχι 2 και βασικα και στη θεσσαλονικη ετσι ειναι λογικα. τα τμηματα ειναι: ζωϊκη παραγωγη, φυτικη παραγωγη, γεωπονικη βιοτεχνολογια, αγροτικη οικονομια και αναπτυξη, αξιοποιηση φυσικων πορων και γεωργικης μηχανικης, επιστημης και τεχνολογιας τροφιμων. Παντα καλα λογια ακουγα για τη γεωπονικη και οτι, τουλαχιστον στο τμημα φυτικης παραγωγης (το οποιο εχω δηλωσει κι εγω) εχει καλη αποκατασταση. A επισης, η φοιτηση ειναι πενταετης, οχι τετραετης. Α διορθωση, γεωπονοι ειναι μονο οι αποφοιτοι του τμηματος φυτικης παραγωγης, τουλαχιστον ετσι ξερω, αν ειναι λαθος να με διορθωσει καποιος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Letta

Απόφοιτος

H Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών , Απόφοιτος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 225 μηνύματα.

H Letta έγραψε στις 23:38, 16-07-08:

Ναι, είναι 5 τα χρόνια αλλά καλύτερα...περισσότερο φοιτική ζωή!

Και δηλαδή αν περάσεις σε αυτή την σχολή θα πρέπει να διαλέξεις ένα από αυτά τα τμήματα, έτσι?

Παράθεση

Krou

Επιφανές Μέλος

H Krou έγραψε στις 23:39, 16-07-08:

Ναι, αλλα τα μαθηματα ειναι κοινα για τα πρωτα εξαμηνα, τουλαχιστον στα τμηματα ζωικης κ φυτικης παραγωγης.

Παράθεση

Letta

Απόφοιτος

H Letta έγραψε στις 23:50, 16-07-08:

Είναι δύσκολη Σχολή?

Παράθεση

Krou

Επιφανές Μέλος

H Krou έγραψε στις 11:58, 17-07-08:

Δεν το γνωριζω αυτο, ειναι και υποκειμενικο, αναλογα τον καθενα... Μπορεις να δεις τα μαθηματα του καθε τμηματος του Γεωπονικου Αθηνων εδώ

Παράθεση

zaxosm (Χαρης)

Φοιτητής

Το avatar του χρήστη zaxosm
Ο Χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 23 ετών , Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών Πελοποννήσου (Τρίπολη) και μας γράφει απο Πεύκη (Αττική). Έχει γράψει 172 μηνύματα.

O zaxosm έγραψε στις 14:06, 20-08-08:

Η μητερα μου και ο πατερας μου ειναι και οι δυο γεωπονοι
Και οι δυο φοιτησαν στο γεωπονικο πανεπιστημιο θεσσαλονικης.
Γι' αυτο κι εγω μαλλον γεοπωνικη θα παω.

Αλλα απ' οτι μου λενε ειναι αρκετα απαιτητικη σχολη με σχετικα δυσκολα μαθηματα. Ωστοσο εχει καλες προοπτικες επαγγελματικης αποκαταστασης, ειδικα η τεχνολογια τροφιμων.

Αυτα απο μενα!

Παράθεση

nikos2910

Φοιτητής

Το avatar του χρήστη nikos2910
Ο nikos2910 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 27 ετών και Φοιτητής . Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

O nikos2910 έγραψε στις 23:05, 06-09-08:

Καλησπερα!!! Ειναι οπως προφανως σου ειπαν οι γονεις σου αικη σχολη!!! Ειμαι φοτιτητης γεωπονιας του αριστοτελειου πανεπιστημιου και εχω επιλεξει την κατευθυνση φυτοπροστασιας.Η γεωπονικη σχολη της θεσσαλονικης χωριζεται σε επτα κατευθυνσης 1η αγροτικης οικονομιας 2η εγγειων βελτιωσεων 3η ζωικης παραγωγης 4η τεχνολογια τροφιμων 5η φυτοπροστασια 6η φυτων μεγαλης καλλιεργειας 7η οπωρωκηπευτικων και αμπελου.Ο κορμος της σχολης ειναι 2 χρονια και στο τελος του 2ου χρονου καλησε να επιλεξεις αναμεσα στις 7 κατευθυνσεις...

Παράθεση

Krou

Επιφανές Μέλος

H Krou έγραψε στις 11:28, 07-09-08:

Μη γραφεις με κεφαλαια μονο

Παράθεση

charmedjim (Δημήτρης)

Φοιτητής

Το avatar του χρήστη charmedjim
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 23 ετών , Φοιτητής του τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθήνας και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 36 μηνύματα.

O charmedjim έγραψε στις 12:02, 30-09-08:

γεια σας παιδια!πρωτη μου δημοσιευση!
λοιπον, απο φετος εγω ειμαι φοιτητης στο γεωπονικο πανεπιστημιο αθηνων, στο τμημα αξιοποιησης φυσκων πορων και γεωργικης μηχανικης.θα ηθελα απλα να κανω καποιες διορθωσεις σε οσα ειπατε και να κανω και μερικες προσθηκες.καταρχας, τα μαθηματα ολων των τμηματων κατα τα 6 πρωτα εξαμηνα ειναι σχεδον ιδια(με ελαχιστες προσθηκες η ελλειψεις ανα τμημα και φυσικα αντικαταστασεις).αυτο ομως δε σημαινει πως διδασκονται ολα στο ιδιο εξαμηνο.
επισης, ολοι οι αποφοιτοι του γπα εχουν πτυχιο γεωπονου, το οποιο αναλογα με το τμημα εχει και την αντιστοιχη εξειδικευση.
επισης, το πτυχιο στο γπα ισοδυναμει και με master, ειτε M.Sc in agricultural science ειτε με M.Sc in agricultural engineering....
αυτα!

Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

Βρείτε παρόμοια

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους