Σ' ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. Εκτός από το Βικιλεκικό έχω ένα λεξικό μονόγλωσσο το "Μικρό Ρομπέρ" από το οποίο είνμαι πολύ ευχαριστημένος. Το ίδιο έχει και ο καθηγητής μου. Από γαλλική μουσική ακούω περισσότερο Ζακ Μπρέλ και Ζορζ Μπρασσένς αλλά και γαλλικό ροκ π.χ τους Τελεφόν που μου θυμίζουν Ρόλλινγκ Στόουνς. Ευχαριστώ και για τις οδηγίες σου ωσ προς το θέμα της έκθεσης. Στο Νταλφ έχει λιγότερη παραδοσιακή γραμματική ή μάλλον καθόλου. Α plus!
Δεν τίθεται κανένα θέμα περι χρόνου, ευχαρίστισή μου! (Άλλωστε, δυστυχώς, λίγοι επιλέγουν να φτάσουν σε μεγάλο επίπεδο την 2η ξένη γλώσσα, σε αντίθεση με τα αγγλικά και χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους να ενδιαφέρονται! Το νταλφ c1 απ'ότι θυμάμαι είχε αρκετή συμμετοχή τον προηγούμενο Μάιο, ενώ στο c2 κυριολεκτικά μετριόμασταν στα δάχτυλα

) Το λεξικό που έχεις είναι απλά το καλύτερο που κυκλοφορεί, αυτό έχω κι εγώ

Η γραμματική είναι η βασική, θέλω να πω να ξέρεις να γράφεις καθαρά και ξεκάθαρα! Ούτε τίποτα τρελό χρειάζονται, οι εξεταστές ψάχνουν ανθρώπους που κατέχουν σε ικανοποιητικό επίπεδο την γλώσσα, αυτό θα το παρατηρήσεις κι απ'τα προφορικά όπου γίνεται σχετικά μεγάλος διάλογος σε διάρκεια! Πωω.. μπορεί να τα τελείωσα αλλά έχουν αρχίσει να μου λείπουν.. ζηλεύω όσους δίνουν εξετάσεις :/
...με πολλούς φίλους