Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 81,909 εγγεγραμμένα μέλη και 2,805,161 μηνύματα σε 79,517 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 795 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο iSchool.

Εγγραφή Βοήθεια

Δημόσιες και Ιδιωτικές σχολές μαγειρικής

GFrag17 (Γιάννης)

Φοιτητής

Το avatar του χρήστη GFrag17
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιδιωτική σχολή και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα.

O GFrag17 έγραψε στις 01:02, 30-06-09:

#1
Εχει ασχοληθει κανεις περι του θεματος; :what:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

mar_prin

Φοιτητής

Το avatar του χρήστη mar_prin
H mar_prin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών , Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα.

H mar_prin έγραψε στις 16:23, 30-06-09:

#2
σε ποια περιοχη θεσ ?????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

GFrag17 (Γιάννης)

Φοιτητής

Το avatar του χρήστη GFrag17
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιδιωτική σχολή και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα.

O GFrag17 έγραψε στις 03:23, 01-07-09:

#3
Θεσσαλονικη, Αθηνα κ Ηρακλειο κρητης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

statakos (Αλέξανδρος)

Πτυχιούχος

Το avatar του χρήστη statakos
Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 24 ετών , Πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και μας γράφει απο Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 293 μηνύματα.

O statakos έγραψε στις 13:08, 01-07-09:

#4
Υπάρχει και δημόσια αν θες.

http://www.otek.edu.gr/gr/iek.htm

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

ronaldo007

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη ronaldo007
Ο ronaldo007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 24 ετών . Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

O ronaldo007 έγραψε στις 15:04, 20-07-10:

#5
Εγω παντως σου προτείνω να πάς σε ιδιωτικό γιατι εκει σε βοηθάνε στο να γρηγοροτερα δουλεια όταν τελειώσεις. Εγω ειμαι αποφοιτος των ΙΕΚ ΞΥΝΗ στον τομέα Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης ή κοινός CHEF και τώρα δουλευω σε γνωστό εστιατόριο. H δουλειά που γινονταν στην σχολή αξιζε πραγματικά. Κάναμε δωρεάν σεμινάρια μαγειρικής, πηγάιναμε σε νησιά και καναμε πρακτική και γενικά πέρασα 2 πολύ ωραία χρόνια.Επίσης η σχολή έχει συνεργασία με το chef club τησ Ελλάδος και ειναι όλα τα λεφτά!!! ρίξτε μια ματιά στο site τους.
http://www.iekxini.edu.gr/default.as...93311&LangID=1

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

ioannazer

Μαθητής Γ' λυκείου

Το avatar του χρήστη ioannazer
H ioannazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου . Έχει γράψει 9 μηνύματα.

H ioannazer έγραψε στις 16:43, 21-07-10:

#6
Καλησπέρα παιδιά! Τι κάνετε? Λοιπόν θέλω την βοήθεια σας, εγώ έδωσα φέτος πανελλήνιες και τα πήγα πολύ χάλια, βέβαια δήλωσα 6 σχολές γιατί κανείς δεν ξέρει! Αλλά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξη, οπότε σκέφτομαι για κανένα δημόσιο IEK κυρίως για μαγειρική γι΄αυτό όποιος/α ξέρει και μπορεί ας μου πει ότι ξέρει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

ioannazer

Μαθητής Γ' λυκείου

Το avatar του χρήστη ioannazer
H ioannazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου . Έχει γράψει 9 μηνύματα.

H ioannazer έγραψε στις 21:32, 22-07-10:

#7
κανένας δεν ξέρει τίποτα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Dias

Φοιτητής

Το avatar του χρήστη Dias
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 21 ετών και Φοιτητής . Έχει γράψει 5,665 μηνύματα.

O Dias έγραψε στις 21:37, 22-07-10:

#8
Δες εδώ: http://www.oeek.gr/html/CG-specialty2.asp?id=37&id2=3

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

ZETAXA

Πολύ δραστήριο μέλος

Το avatar του χρήστη ZETAXA
H ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών . Έχει γράψει 539 μηνύματα.

H ZETAXA έγραψε στις 21:41, 22-07-10:

#9
Αν γραψεις στο Google IEK και διπλα την πολη που σε ενδιαφερει θα σου βγαλει και τα δημοσια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

ioannazer

Μαθητής Γ' λυκείου

Το avatar του χρήστη ioannazer
H ioannazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου . Έχει γράψει 9 μηνύματα.

H ioannazer έγραψε στις 22:49, 24-07-10:

#10
Dia σε ευχαριστώ πάρα πολύ, με βοήθησε πάρα πολύ αυτή η σελίδα. ευχαριστώ Ζetaxa το είχα ψάξει και δεν έβγαζα και πολύ άκρη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nenaki20271 (Ελενη)

Φοιτητής

Το avatar του χρήστη nenaki20271
H Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών , Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάτρας και μας γράφει απο Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα.

H nenaki20271 έγραψε στις 13:04, 26-07-10:

#11
Και γενικα ειναι μια δουλεια που μεχρι και ΣΗΜΕΡΑ εχει θεσεις εργασιας!Συγγενης μου που εχει τελειωσει ιδιωτικη μαγειρικης (καλυτερα κατα τη γνωμη μου) οχι μονο βρισκει ανετα δουλειες αλλα επιλεγει κιολας!!!Που ελαχιστες ειδικοτητες εχουν την επιλογη να διαλεξουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Irodis

Μεταπτυχιακός φοιτητής

Το avatar του χρήστη Irodis
Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πάτρας . Έχει γράψει 686 μηνύματα.

O Irodis Άδραξε τη Μέρα ! έγραψε στις 22:46, 02-09-10:

#12
Αρχική Δημοσίευση από nenaki20271
Και γενικα ειναι μια δουλεια που μεχρι και ΣΗΜΕΡΑ εχει θεσεις εργασιας!Συγγενης μου που εχει τελειωσει ιδιωτικη μαγειρικης (καλυτερα κατα τη γνωμη μου) οχι μονο βρισκει ανετα δουλειες αλλα επιλεγει κιολας!!!Που ελαχιστες ειδικοτητες εχουν την επιλογη να διαλεξουν!
Να σου πω δηλαδη καλυτερα σε ιδιωτικη??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nenaki20271 (Ελενη)

Φοιτητής

Το avatar του χρήστη nenaki20271
H Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών , Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάτρας και μας γράφει απο Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα.

H nenaki20271 έγραψε στις 02:44, 03-09-10:

#13
Δεν ξερω με σιγουρια να σου πω απλα κατα τη γνωμη μου νομιζω πως και αν ημουν εγω στην περιπτωση αυτη σε ιδιωτικη θα πηγαινα..Δεν εχω ακουσει να υπαρχει και κατι δημοσιο κιολας στην ειδικοτητα αυτη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Irodis

Μεταπτυχιακός φοιτητής

Το avatar του χρήστη Irodis
Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πάτρας . Έχει γράψει 686 μηνύματα.

O Irodis Άδραξε τη Μέρα ! έγραψε στις 19:10, 06-09-10:

#14
A ενταξει θα το ψαξω σε ευχαριστω παντως!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Stroumfita (Κρυσταλλένια)

Φοιτητής

Το avatar του χρήστη Stroumfita
H Κρυσταλλένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής . Έχει γράψει 89 μηνύματα.

H Stroumfita έγραψε στις 10:15, 20-10-10:

#15
Καλησπερα σας! Ποια η γνωμη σας για την Μαγειρικη Τεχνη γενικοτερα και ειδικοτερα για το τμημα Μαγειρικης Τεχνης στην Κερκυρα του Ο.Τ.Ε.Κ. (Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης)?

Περιμενω γνωμες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

aphrodite1992

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη aphrodite1992
H aphrodite1992 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

H aphrodite1992 έγραψε στις 22:24, 03-11-10:

#16
Γειά σας! Μόλις τελείωσα το σχολείο και θέλω παρα πολύ να ασχοληθώ με τη ζαχαροπλαστική!
Σκέφτομαι να πάω σε κάποια ιδιωτική σχολή. Le Monde ή Chef d 'oeuvre. Ποιά προτείνετε?
Θα ήθελα επίσης, να με βοηθήσετε, όσοι ξέρετε, με κάποιες πληροφορίες για το επάγγελμα αυτό, όπως το ωράριο, το μισθό εδώ στην Ελλάδα, τις συνθήκες εργασίας, κτλ. Αγαπώ πολύ την ζαχαροπλαστική και δεν θέλω να απογοητευτώ, όταν βγω στην αγορά εργασίας και να χάσω το πάθος μου για αυτή..Αξίζει να μείνω στην Ελλάδα να την εξασκήσω, ή να φύγω για εξωτερικό?
Πολύ φιλικά,
Αφροδίτη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

JOHN_K

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη JOHN_K
Ο JOHN_K αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

O JOHN_K έγραψε στις 20:13, 02-12-10:

#17
Γειας σας θελω πολυ να ασχολιθω με την μαγειρικη και σκευτομαι να παω σε μια καλη ιδιωτικη σχολη.Μου εχουν πει για την le cordon bleu ξερει κανεις τι παιζει εκει?και ποσα ειναι τα διδακτρα περιπου? και αν υπαρχη καποιος αντιπροσωπος στην Ελλαδα που θα με φερει σε επαφη με την σχολη και θα μου πει τις λεπτομεριες?εχει καποιος κατι αλλο να προτινει?
ευχαριστω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

sitim

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη sitim
H sitim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών . Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

H sitim έγραψε στις 19:34, 21-02-11:

#18
Γεια χαρά!
ξερετε καθόλου για le monde και d'oeuvre ωράρια και τιμές πανω κάτω??
ποτε ξεκινάνε τα μαθήματα??
απο ότι βλέπω τα site τους είναι λίγο ελλιπή και δύσκολο να μάθεις κάτι...
thankss

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

manospak

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη manospak
Ο manospak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

O manospak έγραψε στις 14:35, 22-02-11:

#19
Γεια χαρά.
Εγώ τελείωσα το ιεκ ξυνη και τώρα είναι και ο κολλητός μου εκει. Είχανε πάει στη horeca την έκθεση. Εγώ είχα πάει πέρυσι. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. και απο τη δουλειά που γίνεται εκεί και κυρίως από τουσ καθηγητές . Για lemonde kai doeuvre δεν ξερω καποιον δικό μου να έχει πάει για να σε βοηθήσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

TheMargav

Μαθητής Β' λυκείου

Το avatar του χρήστη TheMargav
H TheMargav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Μαθητής Β' λυκείου . Έχει γράψει 2 μηνύματα.

H TheMargav έγραψε στις 18:04, 28-02-11:

#20
Λοιπόν παιδιά τυχαία βρήκα το θέμα και είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν, μιας και συμμετέχουν στη κουβεντα άτομα που έχουν τελειώσει ή φοιτούν σε σχολές μαγειρικής.
Φέτος τελειώνω το σχολείο και σκέφτομαι να γραφτώ σε ιδιωτική σχολή (le monde και chef d'oeuvre έχω κατα νου). Όμως, αυτό που χρειάζομαι είναι περισσότερες πληροφορίες για το επάγγελμα, όπως ωράριο, μισθό,, δυνατότητα εύρεσης εργασίας εντός και εκτός ελλάδας και οτιδήποτε άλλο θεωρείτε πως είναι απαραίτητο να γνωρίζει κάποιος που επιθυμεί να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nikoulini333

Φοιτητής

Το avatar του χρήστη nikoulini333
H nikoulini333 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών , Φοιτητής και μας γράφει απο Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα.

H nikoulini333 έγραψε στις 17:22, 23-05-11:

#21
Γεια σας! Σκοπεύω σύντομα να πάω να γραφτώ σε μια σχολή μαγειρικής, μένω Αθήνα και ήδη έχω επισκεφθεί 5 σχολές, τώρα από την έρευνα μου έχω καταλήξει σε δύο το Δέλτα και το Praxis.Έχετε ακούσει κάτι γι΄ αυτές?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

timonierhs (Τίμος)

Διάσημο Μέλος

Το avatar του χρήστη timonierhs
Ο Τίμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 899 μηνύματα.

O timonierhs έγραψε στις 17:48, 23-05-11:

#22
Για το Δέλτα που αναφέρεις, έχω ακούσει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά και συγκεκριμένα σε ειδικότητες όπως μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, πιστεύω ότι είναι καλή επιλογή. Όσο για το Praxis, δεν ξέρω πολλά για να σου απαντήσω συγκεκριμένα. Καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος που το γνωρίζει περισσότερο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nikoulini333

Φοιτητής

Το avatar του χρήστη nikoulini333
H nikoulini333 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών , Φοιτητής και μας γράφει απο Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα.

H nikoulini333 έγραψε στις 21:09, 23-05-11:

#23
Ευχαριστώ πολύ! Πρώτη μου επιλογή είναι το Δέλτα, στο Praxis συνεργάζεται ο Λαζάρου απ το Master Chef, αλλά νομίζω ότι απλά χρησιμοποιούν το όνομα του ως κράχτη για να κερδίσουν απ την επιτυχία της εκπομπής

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

xrhstoszzn

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη xrhstoszzn
Ο xrhstoszzn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 21 ετών . Έχει γράψει 54 μηνύματα.

O xrhstoszzn έγραψε στις 16:35, 23-06-11:

#24
καλησπερα και εγω ενδιαφερομαι για σχολη μαγειρικης και μολις τελειωσα το λυκειο πιστυεω πως η le monde ειναι η καλυτερη επιλογη... εδω βλεπω ομως πως αναφερεστε και για αλλα ιεκ βεβαια δν πολυδειχνω εμπιστοσυνη σε αυτους που εγραψαν για συγκεκριμενα ιεκ γιατι πιστυεω οτι μπορει και να διαφημηζουν θα πιστευα καποιον που ειναι καιρο εδω η εχει γραψει πολλα μηνυματα... τι λετε λοιπον ποια πιστευετε ειναι η καλυτερη σχολη για chef???γιατι και για ιεκ ακμη εχω ακουσει και για δελτα για ξυνη κτλ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Vasilis GG (G)

Φοιτητής

Το avatar του χρήστη Vasilis GG
Ο G αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 21 ετών και Φοιτητής . Έχει γράψει 9 μηνύματα.

O Vasilis GG h zwh einai wraia alla t exei m allon... έγραψε στις 14:01, 25-07-11:

#25
ξερετε αν υπαρχει δημοσια σχολη μαγειρικης στη θεσαλλονικη??? προσφατα αρχισα να ψαχνω για σχολες μαγειρικης γιατι θελω να γινω chef αλλα μεχρι τωρα οσες βρηκα ηταν ιδιοτικες κ τ διδακτρα ηταν πανω απο 12.000!!! οποιος ξερει κατι παρακαλω ν μ ειδοποιησει....θα ηταν πολυ χρησιμη λιγη βοηθεια τωρα...!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Kwizard

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη Kwizard
Ο Kwizard αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 4 μηνύματα.

O Kwizard έγραψε στις 19:42, 19-01-12:

#26
Ξερει κανεις στην πρακτικη Σεφ μαγειρικης του Β εξαμηνου στην le monde σε τι επιπεδου εστιατορια-ξενοδοχεια σε στελνουν? Γιατι εχω ακουσει για 5αστερα σε νησια και τετια,ειναι οντως ετσι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

EnlightMe

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη EnlightMe
Ο EnlightMe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 24 ετών . Έχει γράψει 3 μηνύματα.

O EnlightMe έγραψε στις 17:18, 01-08-12:

#27
Καλησπερα. Εμενα με ενδιαφερουν οι σπουδες πανω στην μαγειρικη τεχνη και θα ηθελα να συζητησω και να ανταλλαξω πληροφοριες και αποψεις με αλλα ατομα που εχουν σκοπο να σπουδασουν φετος αυτο το αντικειμενο. Οσοι πιστοι προσελθετε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

riderfrog

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη riderfrog
Ο riderfrog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών . Έχει γράψει 5 μηνύματα.

O riderfrog έγραψε στις 21:43, 05-09-12:

#28
καλησπέρα στην παρέα...
φίλε EnlightMe είμαι και εγώ προς αναζήτηση σχολής για μαγειρική.ύστερα από αρκετό ψάξιμο κατέληξα σε 2 σχολές στην Αθήνα. Στην chef D'oeuvre (http://www.chefdoeuvre.gr) και στην Etoile by Les Chefs (http://www.etoile.edu.gr/). Πήγα και στις 2.Και οι δύο είναι πολύ κοντά σε σταθμούς (αυτό βολεύει αρκετά). Τώρα όσον αφορά όλα τα άλλα. Η chef D'oeuvre (στο κεντρικό κτίριο που πήγα στην Πλατεία Βικτωρίας) έχει πρόβλημα με τις αίθουσες των εργαστηρίων. Είναι έξω από το κτίριο και μπαίνεις από άλλη πόρτα,είναι ημιυπόγειες και εκτεθειμένες στον δρόμο. Οι αίθουσες είναι μικρές και λίγες στον αριθμό. Παρόλα αυτά είναι ίσως η παλαιότερη σχολή στην αθήνα,έχει πολλούς αποφοίτους και αυτό την έχει κάνει γνωστή. η τιμή είναι 3150 € συν 300 € περίπου για στολές,μαχαίρια και βιβλία.
H ETOILE by Les Chefs είναι κοντά στο μετρό του Νέου Κόσμου και έχει ένα 8 όροφο καινούργιο κτίριο. Πραγματικά έμεινα άφωνος από τισ εγκαταστάσεις και την οργάνωση των ορόφων!έχουν ,για μένα τουλ, άρτια εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής αλλά το κερασάκι στην τούρτα (χαχαχα) είναι το κελάρι που έχουν με τα κρασιά και τα ελαιόλαδα...!!!!Η τιμή: 3500€ με όλα μέσα,δηλαδή στην τιμή είναι και τα δίδακτρα και οι στολές και τα μαχαίρια και τα βιβλία (που όπως είδα είναι αρκετά)....!!πρέπει να έχουν τρομερές διασυνδέσεις και πέρυσι και φέτος στην HO.RE.CA σαρώσαν τα βραβεία οι φοιτητές της σχολής!εγώ επέλεξα αυτήν γιατι την θεωρώ πιο ολοκληρωμένη.

υπάρχει και μία τρίτη σχολή η Le monde αλλά δεν ασχολήθηκα καθόλου γιατί είναι πολύ ακριβή για την τσέπη μου (4100€ το έτος) και τελικά είναι απλά πολυδιαφημισμένη .

Αυτά από εμένα.ελπίζω να σε βοήθησα κάπως!!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

paok33

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη paok33
Ο paok33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

O paok33 έγραψε στις 17:22, 18-09-12:

#29
Καλησπερα,
Μ ενδιαφερει να γινω σεφ μαγειρικης, θα μου πειτε σεφ δεν βγαινεις απο σχολη αλλα γινεσαι με τα χρονια, εχει κανα εξαμηνο που το ψαχνω καθως εργαζομαι ηδη απλα το εχω σαν αποθημενο. Πηγα απο σχεδον ολες τις σχολες Δελτα-Ξυνη-ΑΚΜΗ-Lachef-Praxis. Μερικες εχουν τρομερες εγκαταστασεις αλλα με ξενερωνει που εχουν ταυτοχρονα και μανικιουρ- κομμωτικη- μηχανικους-νοσηλευτες κ.α. Θελω μια σχολη που να ασχολειται μονο με αυτο το αντικειμενο. Εχει κανεις να προτινει καμια. Κλεινω προς Τη Lachef, αυτοι εχουν μονο μαγειρικη και ζαχαροπλαστικη, η σχολη δεν ειναι τεραστια αλλα μου δειξαν οτι εχουν κανει αρκετα πραγματα, στους πανελληνιους διαγωνισμους που ειχα δει και εγω το 2011 ειχαν κανει τρομερα πιατα στην εκθεση. Ηταν ενα μοριακης κουζινας και ενα με ψαρι που παρουσιαστηκε με ατμο εγκλωβισμενο σε μια γυαλα με μανγκο σως συνοδευτικο, το οποιο ειχε βγει πρωτο. και απο περσι που ειχα ρωτησει τηλεφωνικα ειναι αρκετα πιο φθηνα στα 2750 ευρω.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

riderfrog

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη riderfrog
Ο riderfrog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 26 ετών . Έχει γράψει 5 μηνύματα.

O riderfrog έγραψε στις 01:17, 19-09-12:

#30
Αγαπητέ paok33 αν κρίνω από το ψευδώνυμο που διάλεξες αλλά και τη σχολή που ανέφερες (Lachef) πιθανόν να μένεις στη Θεσ/νικη.Εγώ είμαι από Αθήνα και δυστυχώς δεν γνωρίζω για τις σχολές στην συνπρωτεύουσα. Αυτό που μπορώ να πώ είναι ότι και εμένα δεν με ικανοποιεί το γεγονός οτι σχολές όπως ΔΕλτα-ΑΚμη κτλ έχουν μέσα και άλλες άσχετες ιδιότητες με τη μαγειρική ή ζαχαροπλαστική. Έψανχα και εγώ στην Αθήνα για σχολή μαγειρικής (μπορείς να δεις το κείμενο που έγραψα ακριβώς πριν από εσένα) και τελικά κατέληξα σε αυτή : ETOILE by Les Chefs (http://www.etoile.edu.gr/ ) για τους λόγους που ανέφερα και στο κείμενο. Για μένα το να ειδικεύεται μία σχολή σε κάτι συγκεκριμένο είναι αρκετά καλό. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα καθόλου.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    George kir , Νίκος Συμιδαλάς

Βρείτε παρόμοια

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους