Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 75,900 εγγεγραμμένα μέλη και 2,555,940 μηνύματα σε 66,865 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 791 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο iSchool.

Εγγραφή Βοήθεια

Εργασία Τεχνολογίας A' Γυμνασίου

sofoula

Μαθητής Α' γυμνασίου

Το avatar του χρήστη sofoula
H sofoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 16 ετών , Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα.

H sofoula έγραψε στις 12:35, 10-01-10:

γεια σας παιδια...,ζητω βοηθεια για την εργασια μου στην τεχνολογια...!!μπορει καποιος να μου στειλει ενα site με το πρωτο βημα για το θεμα μεταφορες-επικοινωνιες??παρακαλω...οσο πιο συντομα γινεται...γιατι αυριο πρεπει να την εχω ετοιμη!!ευχαριστω πολυ!!:thanks:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ

Επιφανές Μέλος

Το avatar του χρήστη ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
H ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 16 ετών . Έχει γράψει 2,470 μηνύματα.

H ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ A fresh start to a new world... έγραψε στις 12:52, 10-01-10:

Mεταφορες εδω
Επικοινωνιες εδω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

sofoula

Μαθητής Α' γυμνασίου

H sofoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 16 ετών , Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα.

H sofoula έγραψε στις 13:21, 10-01-10:

!!!ευχαριστω πολυ...απλα εχω μια χαζη ερωτηση...εχουν καποια σχεση με την αναλυση της τεχνολογικης αναλυσης αυτα τα site???σε παρακαλω απαντησε μου γιατι καιγομαι κυριολεκτικα!!!!!ευχαριστω πολυ για την αρχικη σου βοηθεια/απαντηση!!!:thanks::thanks:

Παράθεση

Exintari Kiriaki

Καθηγητής

Το avatar του χρήστη Exintari Kiriaki
H Exintari Kiriaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και Καθηγητής . Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

H Exintari Kiriaki έγραψε στις 13:28, 10-01-10:

Παιδιά εχει κανένας πληροφορίες για πυξίδα?

Παράθεση

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ

Επιφανές Μέλος

H ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 16 ετών . Έχει γράψει 2,470 μηνύματα.

H ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ A fresh start to a new world... έγραψε στις 13:29, 10-01-10:

Αρχική Δημοσίευση από sofoula
!!!ευχαριστω πολυ...απλα εχω μια χαζη ερωτηση...εχουν καποια σχεση με την αναλυση της τεχνολογικης αναλυσης αυτα τα site???σε παρακαλω απαντησε μου γιατι καιγομαι κυριολεκτικα!!!!!ευχαριστω πολυ για την αρχικη σου βοηθεια/απαντηση!!!:thanks::thanks:
Τι ενοείς;
Από ότι κατάλαβα θέλεις να γράψεις για την ανάλυση τεχνολογικής ενότητας γιατί και εγώ την έκανα την εργασία.Θα γράψεις ακριβώς αυτά που λέει...
Δηλαδή σε αυτό το κεφάλαιο θέλει πληροφορίες για τις επικοινωνίες και τις μεταφορές. Οτιδήποτε πληροφορίες.
Για πες μου τι ενοείς γιατί δεν νομίζω ότι πολυκατάλαβα....

Παράθεση

sofoula

Μαθητής Α' γυμνασίου

H sofoula έγραψε στις 13:37, 10-01-10:

θελω...
-τα γενικα χαρακτηριστικα της ενοτητας αυτης
-την εξελιξη των δημιουργηματων της ενοτητας αυτης στο χρονο.τισ αιτιες που ωθησαν τον ανθρωπο στη δημιουργια και τη συνεχη εξελιξη των τεχνολογικων δημιουργηματων που σχετιζονται στην ενοτητα αυτη καθως και τα αποτελεσματα που ειχε η εξελιξη αυτη
-τη θεση του εργουμεσα στην ενοτητα και τη συσχετιση του με αλλα αντικειμενα αυτης της ενοτητας

Παράθεση

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ

Επιφανές Μέλος

H ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ A fresh start to a new world... έγραψε στις 13:44, 10-01-10:

Αρχική Δημοσίευση από sofoula
θελω...
-τα γενικα χαρακτηριστικα της ενοτητας αυτης
-την εξελιξη των δημιουργηματων της ενοτητας αυτης στο χρονο.τισ αιτιες που ωθησαν τον ανθρωπο στη δημιουργια και τη συνεχη εξελιξη των τεχνολογικων δημιουργηματων που σχετιζονται στην ενοτητα αυτη καθως και τα αποτελεσματα που ειχε η εξελιξη αυτη
-τη θεση του εργουμεσα στην ενοτητα και τη συσχετιση του με αλλα αντικειμενα αυτης της ενοτητας
Αυτα εμας ήταν όλα τα κεφάλαια για την εργασία...Λοιπόν τι κάνεις ακριβώς;Και οι ερωτήσεις που έβαλες είναι μόνο για 1 κεφάλαιο;Μου κάνει εντύπωση......

Παράθεση

sofoula

Μαθητής Α' γυμνασίου

H sofoula έγραψε στις 13:51, 10-01-10:

λοιπον...για να μην ζαλιστουμε...εχεισ μαζι σου το βιβλιο της τεχνολογιας?εαν ναι...τοτε πηγαινε στη σελιδα 51 και διαβασε μονο το νουμερο 1 που λεει΄..αναλυση της τεχνολογικης ενοτητας!!!και μετα απαντησε μου στο 2ο ερωτημα μου...τα site που μου εστειλες εχουν καποια σχεση με την αναλυση τεχνολογικης ενοτητας μεταφορεσ-επικοινωνιες?

Παράθεση

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ

Επιφανές Μέλος

H ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ A fresh start to a new world... έγραψε στις 13:54, 10-01-10:

Αρχική Δημοσίευση από Exintari Kiriaki
Παιδιά εχει κανένας πληροφορίες για πυξίδα?
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%...AF%CE%B4%CE%B1

Παράθεση

Tinoula PaP

Μαθητής Α' γυμνασίου

Το avatar του χρήστη Tinoula PaP
H Tinoula PaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 15 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου . Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

H Tinoula PaP έγραψε στις 15:50, 10-01-10:

Παιδιά θέλω πληροφορίες για Υ/Η!!!Έχω βρεί μερικές αλλά δυσκολεύομαι
σε μερικές ενότητες!!!

Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.

• (View-All Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    lakis1821 , xeninho25991

Βρείτε παρόμοια

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους