:thanks:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
:thanks:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!!!ευχαριστω πολυ...απλα εχω μια χαζη ερωτηση...εχουν καποια σχεση με την αναλυση της τεχνολογικης αναλυσης αυτα τα site???σε παρακαλω απαντησε μου γιατι καιγομαι κυριολεκτικα!!!!!ευχαριστω πολυ για την αρχικη σου βοηθεια/απαντηση!!!

:thanks::thanks:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τι ενοείς;Αρχική Δημοσίευση από sofoula
!!!ευχαριστω πολυ...απλα εχω μια χαζη ερωτηση...εχουν καποια σχεση με την αναλυση της τεχνολογικης αναλυσης αυτα τα site???σε παρακαλω απαντησε μου γιατι καιγομαι κυριολεκτικα!!!!!ευχαριστω πολυ για την αρχικη σου βοηθεια/απαντηση!!!
:thanks::thanks:

Αυτα εμας ήταν όλα τα κεφάλαια για την εργασία...Αρχική Δημοσίευση από sofoula
θελω...
-τα γενικα χαρακτηριστικα της ενοτητας αυτης
-την εξελιξη των δημιουργηματων της ενοτητας αυτης στο χρονο.τισ αιτιες που ωθησαν τον ανθρωπο στη δημιουργια και τη συνεχη εξελιξη των τεχνολογικων δημιουργηματων που σχετιζονται στην ενοτητα αυτη καθως και τα αποτελεσματα που ειχε η εξελιξη αυτη
-τη θεση του εργουμεσα στην ενοτητα και τη συσχετιση του με αλλα αντικειμενα αυτης της ενοτητας![]()
Λοιπόν τι κάνεις ακριβώς;Και οι ερωτήσεις που έβαλες είναι μόνο για 1 κεφάλαιο;Μου κάνει εντύπωση......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%...AF%CE%B4%CE%B1Αρχική Δημοσίευση από Exintari Kiriaki
Παιδιά εχει κανένας πληροφορίες για πυξίδα?

...με πολλούς φίλους